Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 €
Καλάθι
cart.svg
(0)
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Δωρεάν αντικαταβολή για τα εγγραμμένα μέλη.
Τελικό Ποσό0 €
Εναλλακτικά

Σχετικά με μας

 • Το κατάστημα Διάκοσμος δραστηριοποιείται στα είδη επίπλου, φωτισμού, διακόσμησης και οικιακού εξοπλισμού από το 2004 με κεντρικό στέλεχος την Παρασκευαϊδου Φωτεινή. Το 2008 μεταφέρεται σε ιδιόκτητο χώρο στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών.

  Σχετικά με μας

  Με έμπειρη και αισθητική ματιά παρακολουθεί τις εκθέσεις της Ευρώπης, αναπτύσσει τάσεις διακόσμησης με στιλιστική αρτιότητα, αισθητική αρμονία και εικαστικές πινελιές.

  Μοντέρνα αισθητική και διακόσμηση

  Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και δίνοντας βάση στην ποιότητα, στο ολοκληρωμένο και άρτιο αποτέλεσμα προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός αρχιτεκτονικού τμήματος, με επικεφαλή τη Βασιλεία Πυριτίδου, που δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη μας να μελετήσουμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο του.

  Διακοσμητικό βάζο σπιτιού με φυτό κάκτο

  Τέλος ακολουθώντας την εξέλιξη δημιουργούμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) στο οποίο μπορείτε να πλοηγηθείτε για να αποκτήσετε ιδιαίτερα προϊόντα εύκολα και γρήγορα. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του project σας.

top-scroller