fb-image
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 20 €
Καλάθι
(0)
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Δωρεάν αντικαταβολή για τα εγγραμμένα μέλη.
Τελικό Ποσό0 €
Εναλλακτικά

Πολιτική απορρήτου

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    Γενικά

    Η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της παρούσας ιστοσελίδας «www.decodomus.gr», ανήκει εξ ολοκλήρου στην ατομική επιχείρηση με επωνυμία «Παρασκευαΐδου Φωτεινή».

    Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την επιχείρησή μας και φροντίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και τηρούμε την σχετική ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

    Η παρούσα δήλωση ισχύει για όλες τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς είτε από τη χρήση της ιστοσελίδας μας, είτε από την με οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνία (πχ. τηλεφωνικά ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) και εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα συναινείτε και αποδέχεστε την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς επίσης τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

    Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας υπόκειται στους όρους της παρούσας, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

    Σε περίπτωση που οδηγηθήκατε στην ιστοσελίδα μας μέσω συνδέσμου (link) από άλλους δικτυακούς τόπους, δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν. Επίσης τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες μας μπορεί να περιέχουν συνδέσμους για δικτυακούς τόπους άλλων εταιρειών και υπηρεσίες τρίτων προσώπων.

    Συνιστούμε να διαβάσετε τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των τόπων αυτών για τις οποίες επίσης δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

    Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι η παρούσα υπόκειται σε επικαιροποιήσεις και αλλαγές και γι’ αυτό το λόγο σας προτρέπουμε να τη συμβουλεύεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

    Σκοπός της επεξεργασίας δεδομένων

    Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί ελεύθερα στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα μόνο αν ζητήσετε την εγγραφή σας στο newsletter μας ή όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

    Τα δεδομένα σας επεξεργάζονται για:

    · Για να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες μας

    · Για να εκτελέσουμε την μεταξύ μας σύμβαση

    · Για να τιμολογήσουμε τις υπηρεσίας μας

    · Για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

    · Για να σας κρατάμε ενήμερους αναφορικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία γύρω σχετίζεται με αυτήν

    · Για να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες σας και να εξατομικεύσουμε τις προσφορές μας

    · Για να σας παράσχουμε τεχνική υποστήριξη είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικά

    · Για να είμαστε στη διάθεσή σας να απαντήσουμε σε κάθε πιθανό ερώτημά σας και να σας ενημερώνουμε για τις προσφορές και τα προϊόντα μας

    · Για να κάνουμε προτάσεις και διαφημίσεις στον διαδικτυακό μας τόπο

    · Για σκοπούς τεχνικής διαχείρισης και ανάπτυξης της ιστοσελίδα

    · Για τη δημιουργία στατιστικών πληροφοριών που θα μας επιτρέπουν τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας

    Η ατομική επιχείρηση «Παρασκευαΐδου Φωτεινή» συμμορφώνεται με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και για το λόγο αυτό συλλέγουμε τα στοιχεία σας κατόπιν της ρητής συγκατάθεσής σας και εφόσον έχετε ενημερωθεί για τους όρους της παρούσας δήλωσης.

    Ποια προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε

    Ο υπεύθυνος επεξεργασίας συλλέγει και τηρεί αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας γνωστοποιείτε στα πλαίσια της επικοινωνίας σας με την εταιρεία ή κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας ή κατά την εκτέλεση της συναλλαγής μας.

    Οι πληροφορίες που ενδέχεται να ζητηθούν από τους χρήστες είναι ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), ένα όνομα χρήστη (username) ένας κωδικός πρόσβασης (password), ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας, διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Το προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε περιορίζονται στα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την πλήρωση των ανωτέρω σκοπών και την εξυπηρέτησή σας. Αν δηλώσετε ως διεύθυνση αποστολής την διεύθυνση ενός φίλου, θα συλλέξουμε τα απαραίτητα στοιχεία του για την αποστολή της παραγγελίας, όπως το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση.

    Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεν συλλέγει ούτε αποκτά πρόσβαση σε ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων («ευαίσθητα δεδομένα») και εάν περιέλθουν σε γνώση μας τέτοια στοιχεία από λάθος των πελατών μας, διαγράφονται κατευθείαν κατόπιν ενημέρωσης του υποκειμένου.

    Επιπλέον ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεν συναλλάσσεται με ανήλικους και ως εκ τούτου δεν επιδιώκει τη συλλογή προσωπικών δεδομένων ανηλίκων.

    Τέλος, ο υπεύθυνος επεξεργασίας διατηρεί το δικαίωμα για επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σε περίπτωση που αφορούν ποινικές καταδίκες και αδικήματα ή σχετικά μέτρα ασφαλείας, πάντα υπό τον έλεγχο επίσημης αρχής.

    Cookies

    Πρόκειται για αλφαριθμητικά στοιχεία αναγνώρισης, τα οποία έχουν τη μορφή ενός αρχείου κειμένου, το οποίο είναι ευρύτερα γνωστό με τον όρο «cookies». Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να καταχωρηθούν στον υπολογιστή σας πληροφορίες υπό τη μορφή των cookies.

    Τα cookies αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και όχι στο δικτυακό τόπο. Δίνουν τη δυνατότητα συλλογής ορισμένων πληροφοριών, όπως της διεύθυνσης πρωτοκόλλου διαδικτύου σας (IP adress), του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας (OS), του τύπου φυλλομετρητή σας (browser) και της διεύθυνσης τυχόν δικτυακών τόπων πουσας παραπέμπουν στην ιστοσελίδα μας.Τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι εισέρχεστε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να καταχωρείτε το password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συλλογή στοιχείων, για να τοποθετείτε εκ νέου προϊόντα στο καλάθι σας αν δεν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας σε μία επίσκεψη, για την ανάλυση της κίνησης σε ένα δικτυακό τόπο και την ανώνυμη σκιαγράφηση δημογραφικού προφίλ καθώς και για την παροχή προσωποποιημένων διαφημίσεων. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείοu.

    Κάποια από τα cookies της διαδικτυακής πλατφόρμας μας είναι απαραίτητα για να μπορούμε να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες μας, όπως π.χ. τα cookies που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.
    Cookies για την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας: Επιτρέπουν την πλοήγηση στην ιστοσελίδα και την χρήση της υπηρεσίας «το καλάθι μου».

    Cookies για τις προτιμήσεις του χρήστη:Προκειμένου να διευκολύνουμε την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα και την αναζήτηση σας για το κατάλληλο προϊόν, χρησιμοποιούμε cookies που απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας, όπως η γλώσσα της σελίδας ή τα προϊόντα που αναζητήσατε πρόσφατα.
    Cookies τρίτων: Κάποια από τα Cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας από τρίτους (όπως facebook, googleanalytics), π.χ. για λόγους στατιστικούς ή διαφήμισης. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις πολιτικές προστασίας των αντίστοιχων σελίδων.

    Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου.

    Εάν δεν επιθυμείτε να δέχεστε cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε ανάλογα το φυλλομετρητή σας (Browser), εάν διαθέτει αυτή τη δυνατότητα. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι εάν απενεργοποιηθούν τα cookies, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να δείτε ορισμένα μέρη του παρόντος δικτυακού τόπου τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα και τη λειτουργικότητα της επίσκεψής σας.

    Νομιμότητα της επεξεργασίας

    Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται πάντα υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει νομική βάση. Η νομική βάση εν προκειμένω προκύπτει αφενός από τη συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων και αφετέρου από τη σύμβαση κατά τη οποία το υποκείμενο των δεδομένων αποτελεί συμβαλλόμενο μέρος.

    Τα περισσότερα στοιχεία που επεξεργαζόμαστε είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, πχ. για να σας στείλουμε το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών ή να αναγνώσουμε τη βλάβη του συστήματος σας και να την επιδιορθώσουμεή να σας αποστείλουμε την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας ή της πληρωμής. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα ζητήσουμε την συγκατάθεση σας για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, όπως π.χ. για να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές ή ενημερωτικά έντυπα μέσω emails, sms, viber, socialnetworks, google, διαφημιστικές πλατφόρμες & εφαρμογές, έντυπη διανομή και άλλα. Ενδέχεται επίσης να θεμελιώνουμε έννομο συμφέρον για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, πχ. για την διασφάλιση της βέλτιστης λειτουργίας των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης ή για την απόδειξη της ορθής εκτέλεσης των συμβατικών υποχρεώσεων που έχουμε αναλάβει απέναντι σας ή ακόμα για την ασφάλεια του εξοπλισμού μας. Επιπλέον επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία, όταν αυτό είναι απαραίτητο για την τήρηση των υποχρεώσεων που μας επιβάλλει ο νόμος, όπως είναι η διατήρηση φορολογικών στοιχείων.

    Χρόνος διατήρησης προσωπικών δεδομένων

    Η εταιρεία μας διατηρεί μόνο τα στοιχεία που απαιτούνται για την εκτέλεση, την τιμολόγηση και την αποστολή της παραγγελίας σας καθ’ όλη την διάρκεια ισχύος της μεταξύ μας σύμβασης και μετά τη λήξη της για το προβλεπόμενο από το νόμο ελάχιστο χρονικό διάστημα ανάλογα με την κατηγορία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας, εφόσον έχετε συγκατατεθεί στην αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων για σκοπούς εμπορικής προώθησης, θα διατηρούνται επιπλέον 5 έτη από τη λήξη της σύμβασης, εκτός αν ζητήσετε την διαγραφή τους.

    Σε ποιους γνωστοποιούνται

    Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται μέσω των ιστοσελίδων του υπευθύνου επεξεργασίας προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την λειτουργία της αντίστοιχης υπηρεσίας.

    Οποιοδήποτε στοιχείο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο, ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο τμήμα και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε τρίτο. Η εταιρία μας δεν διανέμει οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τους χρήστες της ιστοσελίδας σε κανένα άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

    Ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να διαβιβάζονται σε εξωτερικούς συνεργάτες του υπευθύνου επεξεργασίας (εταιρείες μεταφορών – ταχυμεταφορών), οι οποίοι ενεργούν για λογαριασμό και κατ’ εντολή μας ως εκτελούντες την επεξεργασία. Αυτοί είναι, οι διαχειριστές των ιστοσελίδων μας, οι υπεύθυνοι ανάπτυξης προγραμμάτων και οι πάροχοι υπηρεσιών ΙΤ και τεχνολογίας cloud, καθώς και ορισμένοι εξωτερικοί συνεργάτες που ενεργούν ως πωλητές ή υπεργολάβοι. Προσωπικά δεδομένα σας ενδέχεται να διαβιβάζονται και στους δικηγόρους ή νομικούς μας συμβούλους για την επίλυση τυχόν διαφωνιών και την κατάλληλη νομική μας συμβουλή. Η διαβίβαση αυτή γίνεται μόνο σε χώρες εντός της ΕΕ και μόνο για σαφώς προσδιορισμένους σκοπούς, ενώ οι συνεργάτες μας (εκτελούντες την επεξεργασία) ελέγχονται για την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και επιλέγονται με βάση την αξιοπιστία τους στον τομέα παροχής των υπηρεσιών τους.

    Όλοι οι συνεργάτες μας, όπως και το προσωπικό μας δεσμεύονται από ρήτρες τήρησης εχεμύθειας σε σχέση με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών μας.

    Για λόγους προστασίας των δεδομένων σας, σας παρακαλούμε να μην κοινοποιείτε ποτέ τον μοναδικό κωδικό αριθμό της παραγγελίας σας σε κανέναν με κανένα μέσο.

    Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που ο υπεύθυνος επεξεργασίας λάβει αίτημα από αρμόδια Διοικητική Αρχή, Εισαγγελέα, Δικαστήριο ή άλλη Αρχή ενδέχεται να χρειαστεί να διαβιβάσει τα δεδομένα αυτά ως επεξεργασία που είναι απαραίτητη στο πλαίσιο εκπλήρωσης καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον προς τις εν λόγω Αρχές (με ή χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή σας) βάσει των εκάστοτε προβλέψεων του νόμου.

    Μέτρα ασφαλείας

    Η ατομική επιχείρηση «Παρασκευαΐδου Φωτεινή» εφαρμόζει όλα τα εύλογα και κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε με οποιοδήποτε άλλο μέσο, έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, κατάχρησης, απώλειας ή καταστροφής. Τέτοια μέτρα περιλαμβάνουν, όπου απαιτείται, τη χρήση τειχών προστασίας, εγκαταστάσεις ασφαλών εξυπηρετητών, κρυπτογράφησης, εφαρμογής κατάλληλων συστημάτων και διαδικασιών δικαιωμάτων πρόσβασης, την προσεκτική επιλογή επεξεργαστών και άλλα εύλογα τεχνικά και εμπορικά μέτρα για την παροχή κατάλληλης προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας ενάντια σε μη εγκεκριμένη χρήση, αποκάλυψη, αλλαγή ή καταστροφή., τα οποία επικαιροποιούνται λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις της τεχνολογίας και το κόστος εφαρμογής τους.

    Όλοι οι εργαζόμενοι δεσμεύονται από ρήτρες τήρησης εχεμύθειας και απορρήτου και τα προσωπικά δεδομένα σας υφίστανται επεξεργασία μόνο από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό του υπευθύνου επεξεργασίας.

    Τα δικαιώματά σας

    Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να μάθετε αν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά ή ακόμα να μας ζητήσετε να στείλουμε τα δεδομένα σας σε κάποιον άλλον (σε αναγνώσιμο μορφότυπο). Επιπροσθέτως, μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε ανακριβή προσωπικά σας δεδομένα ή να τα διαγράψουμε ή να σταματήσουμε να τα συλλέγουμε, εκτός αν είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της σύμβασης ή για την εκπλήρωση άλλων νομικών υποχρεώσεων του υπευθύνου επεξεργασίας. Μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων, στο μέτρο που αυτό επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία και την εκτέλεση της σύμβασης ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (η νομική βάση της οποίας είναι το έννομο συμφέρον του υπευθύνου επεξεργασίας) ή στην αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων/ κατάρτισης προφίλ, η οποία κατ’ αρχήν δεν λαμβάνει χώρα από τον υπεύθυνο επεξεργασίας.

    Ωστόσο οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η διαγραφή των δεδομένων σας είτε επειδή υποχρεούμαστε εκ του νόμου να τα διατηρήσουμε για ορισμένο χρονικό διάστημα είτε επειδή τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντί σας.

    Για οποιαδήποτε επεξεργασία έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να την ανακαλέσετε και να σταματήσει η επεξεργασία.

    Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – www.dpa.gr) σε περίπτωση που θεωρείτε πως τα δεδομένα σας δεν τυγχάνουν σύννομης επεξεργασίας.Tα ανωτέρω αιτήματά σας μπορείτε να τα αποστείλετε ηλεκτρονικά στην επιχείρησή μαςστη διεύθυνση info@decodomus.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Στρατηγού Πλαστήρα 59, Γιαννιτσά 58100

    Τέλος, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 524/2013 ο καταναλωτής μπορεί να προσφύγει στο θεσμό της Ηλεκτρονικής Επίλυσης Καταναλωτικών Διαφορών (Η.Ε.Δ.) διαμέσου της πλατφόρμας Η.Ε.Δ. που είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EL., για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει κατά την εκτέλεση της σύμβασης ή την επεξεργασία των δεδομένων. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε όλες τις γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ισλανδική και τη νορβηγική.Η πλατφόρμα Η.Ε.Δ. αποτελεί ένα δωρεάν ηλεκτρονικό εργαλείο διαχείρισης υποθέσεων, με τη βοήθεια του οποίου οι διαφορές προωθούνται για εξωδικαστική επίλυση με τη διαμεσολάβηση αναγνωρισμένων φορέων Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (φορείς Ε.Ε.Δ.) των κρατών-μελών της Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων της Νορβηγίας, της Ισλανδίας και του Λιχτενστάιν.

    Συλλογή στοιχείων ανηλίκων:

    Η εταιρία δεν επιδιώκει τη συλλογή πληροφοριών ή τη διεξαγωγή συναλλαγών με ανηλίκους. Επιδίωξή μας είναι να μην προβαίνουν οι ανήλικοι σε συναλλαγές για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας χωρίς τη συγκατάθεση του/των γονέα ή του νομίμου κηδεμόνα τους. Καταβάλλουμε επίσης εύλογες προσπάθειες να μην διατηρούμε στις βάσεις δεδομένων μας προσωπικά δεδομένα που αφορούν ανήλικους χρήστες.

    Τροποποίηση των όρων προστασίας

    Η ατομική επιχείρηση «Παρασκευαΐδου Φωτεινή» διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, έπειτα από ενημέρωση των επισκεπτών-χρηστών και τηρώντας πάντοτε την κείμενη ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία. Σας προτείνουμε να ελέγχετε και να ενημερώνεστε, κατά καιρούς, για τυχόν αλλαγές στην παρούσα πολιτική προστασίας.